Ny jämförelsetjänst för konferensanläggningar

konferens

Nordic Made Media utökar sin portfölj och lanserar en jämförelsetjänst för konferensanläggnignar. Med den nya tjänsten får företagare möjlighet att jämföra konferensanläggningar på ett och samma ställe. Lanseringen är första steget i Nordic Made Medias utveckling av en unik företagstjänst som förenklar sökandet för konferenskunder och hjälper anläggningarna att synas.

Nordic Made Media har spetskompetens inom digital marknadsföring. Nu har företaget samlat sina kunskaper och skapat den nya jämförelsetjänsten för konferensanläggningar. På sajten söker du samtidigt efter utvalda konferensanläggningar utan att behöva leta på flera ställen. Konferensplatsen.se säljer inte konferenser utan hjälper konferenskunder hitta de bästa samtidigt som anläggningarna får en värdefull säljplattform.

Ambitionen med Konferensplatsen.se är att bli ditt förstaval när det är dags för konferens.

– Vi strävar efter att bli Sveriges mest användarvänliga sökmotor för konferenser. För oss betyder din upplevelse allt så vi strävar ständigt efter att förbättra och utveckla nya funktioner för att bli bäst på konferenser. Konferenser är något som många uppskattar. Vårt mål är att själva bokningen ska fungera på samma sätt, säger Marcus Wenander, VD på Nordic Made Media.

Dela på facebook
Dela
Dela på linkedin
Tipsa
Dela på twitter
Twittra

Ta ditt företag till nästa nivå

Vi ser över de bästa digitala kanalerna för er och kommer med tips på verktyg som kan effektivisera er marknadsföring.

Scroll to Top

Gratis SEO-Analys

Gör ett snabbt och gratis SEO-test av din hemsida. Se hur du presterar på Google när dina kunder söker efter dina produkter och tjänster. Fyll bara i formuläret så mejlar vi en analys på hur du presterar på sökorden som är viktigast för dig.