Fördjupade kundrelationer med

Sociala Medier

Engagera & bygg varumärke

Facebook

Världens största sociala nätverk. Ska du synas någonstans, börja här.

Instagram

Fördjupad kommunikation genom bild & video till en yngre målgrupp.

LinkedIn

Rekryteringsnätverket för att knyta nya kontakter.

Youtube

Video med oslagbart engagemang.

Digital närvaro

Kommunikation som bygger relationer med era kunder

Inte nog med att sociala medier bjuder in till dialog, många av dem är också goda verktyg för att bygga relationer med era kunder. I sociala medier kan du använda dig av en personligare ton. Du kan dessutom publicera bilder och videos, vilket gör kanalen mer levande och personlig. Dessa element har förmågan att bidra till att företaget uppfattas som mer ”mänskligt”, något som i längden också kan ha goda effekter på relationen mellan företag och kund.
Den enda kontakten för digital närvaro

Din helhetspartner

Tänk så här: om du postar ett inlägg på Facebook, eller en bild på Instagram, når det på ett ögonblick ut direkt till användarna i ditt nätverk (i.e. dina kontakter). Men inte nog med det, det finns en klar möjlighet att det även når ut till dina kontakters nätverk. Genom sociala mediers nätverksfunktion kan ett inlägg få en enorm spridning. Och let’s face it, det är på sociala medier människor befinner sig idag.
Syns du i flödet?

Mer än hälften av alla internetanvändare i Sverige använder sociala medier dagligen

Under 2017 uppger 63 % av alla internetanvändare (12+ år) att de använder sociala medier dagligen. Som företag betyder det att man har potential att nå väldigt många väldigt ofta. Syns du i flödena? Om inte är det dags att börja se sociala medier som en naturligt integrerad del av din marknadsföringsstrategi. Vi hjälper dig att planera, implementera, analysera och optimera dina sociala mediekanaler.

Få offert inom 24h