Om oss

Vilka är vi?

Vi är en fullservicebyrå inom digital marknadsföring som skapar ökad lönsamhet.

Nordic Made Media - en fullservicebyrå i framkant

Vi skapar ökad lönsamhet genom rätt val av digitala marknadsföringskanaler. Människor letar efter ditt företag och du letar efter dem – vi för er samman genom effektiv marknadsföring. Vi är en fullskalig mediabyrå som skapar engagerande innehåll och goda resultat.

Mediebyrå Göteborg

Nordic Made Media är en mediabyrå inom digital marknadsföring som alltid utgår ifrån kundens unika behov. Vi ser över ditt företags digitala PR-kanaler och rekommenderar verktyg som förbättrar din marknadsföring. Vi inriktar oss på insatser som stärker, synliggör, förädlar och förvaltar ditt varumärke. Nordic Made Media marknadsför med ansvar och precision. Vi drivs av att vara din digitala affärspartner och ta ditt företag till nya höjder.

Vi älskar att hjälpa företag att skapa ett intresseväckande och tilltalande digitalt innehåll. Tillsammans med dig arbetar vi fram framgångsrika lösningar. Genom strategiska och mätbara lösningar lyfter vi ditt företag till nästa lönsamhetsnivå. Vi ser till att ditt varumärke sticker ut genom vårt breda urval av kanaler på Sveriges ledande nyhetssajter.

Smält in i nyhetsflödet med redaktionell annonsering – native advertising 

Med native advertising kommer dina kampanjer att kännas som en naturlig del av kundernas digitala vardag. Annonserna följer samma beteende och struktur som en redaktionell artikel. Med en redaktionell ton kommer dina annonser att integreras i nyhetsflödet, samtidigt som innehållet är relevant och lockande för mottagaren. En erfaren journalist fångar upp ditt budskap och formulerar det på ett särpräglat men lättillgängligt sätt. Genom att erbjuda värdefull information i istället för klassiska annonser, har vi sett att kampanjkostnaderna minskar samtidigt som resultaten ökar. 

Statistik i realtid

Du håller koll på hur många läsare du har, deras ålder och hur länge de stannar på din landningssida. Om det finns specifika mätvärden som är viktiga för dig anpassar vi din personliga statistikrapport. Våra kampanjer har huvudfokus på en sak och det är resultat.

Ta dig till toppen av sökresultaten med sökmotoroptimering

Målet med sökmotoroptimering (SEO – från engelskans Search Engine Optimization) är kortfattat att ta din hemsida till toppen av sökresultaten när någon söker efter dina produkter. Ökad synlighet i sökmotorer innebär mer trafik och skapar fler kunder. Vi använder oss av sökordsanalys för att skapa en strategi för hur din hemsida effektivt ska kunna ta marknadsandelar.

Sökordsannonsering riktar ditt budskap till rätt målgrupp

Genom sökordsannonsering (SEM) maximerar vi dina investeringar genom att rikta ditt budskap till människor som aktivt letar efter det du erbjuder. När vi skapar din annons i till exempel Google Ads ser vi till att den får relevanta klick till lägsta möjliga kostnad. Vi analyserar sökord, skriver attraktiva annonstexter och optimerar löpande din annonsering.

För oss är det viktigt att visa upp vårt arbete på ett transparent sätt, därför kan du varje månad följa hur du presterar på dina viktigaste sökord på Google. 

Kom närmare dina kunder med marknadsföring som berör på sociala medier

Via Facebook och Instagram når du snabbt och kostnadseffektivt ut med ett riktat kampanjbudskap mot just de kunder du vill nå. Hos oss får du en egen erfaren Social Media Manager som skapar djupa kundrelationer genom träffsäker annonsering i sociala medier.

Vi på Nordic Made Media bygger också kraftfulla användarvänliga webbplatser och webbshoppar som ökar försäljningen för små till stora organisationer. 

Kontakta oss gärna för ett kostnadsfritt strategimöte så ser vi tillsammans över vad som behövs göra för att förbättra ditt företags digitala marknadsföring.

Ta ditt företag till nästa nivå

Vi ser över de bästa digitala kanalerna för dig och kommer med tips på verktyg som förbättrar din marknadsföring.

Gratis SEO-Analys

Gör ett snabbt och gratis SEO-test av din hemsida. Se hur du presterar på Google när dina kunder söker efter dina produkter och tjänster. Fyll bara i formuläret så mejlar vi en analys på hur du presterar på sökorden som är viktigast för dig.