Vilka är vi?

Under fem år har jag, Marcus hjälpt företag och partners skapa tillväxt online.

Marcuss

Marcus Wenander - CEO

" You either run the day or the day runs you "

Ali Hussaini - Försäljningschef

ali@nordicmademedia.se

Nordic Made Media - en fullservicebyrå i framkant

Vi skapar ökad lönsamhet genom rätt val av digitala marknadsföringskanaler. Människor letar efter ditt företag och du letar efter dem – vi för er samman genom effektiv marknadsföring. Vi är en fullskalig mediabyrå som skapar engagerande innehåll och goda resultat.

Mediebyrå Göteborg

Ta dig till toppen av sökresultaten med sökmotoroptimering

Målet med sökmotoroptimering (SEO – från engelskans Search Engine Optimization) är kortfattat att ta din hemsida till toppen av sökresultaten när någon söker efter dina produkter. Ökad synlighet i sökmotorer innebär mer trafik och skapar fler kunder. Vi använder oss av sökordsanalys för att skapa en strategi för hur din hemsida effektivt ska kunna ta marknadsandelar.

Sökordsannonsering riktar ditt budskap till rätt målgrupp

Genom sökordsannonsering (SEM) maximerar vi dina investeringar genom att rikta ditt budskap till människor som aktivt letar efter det du erbjuder. När vi skapar din annons i till exempel Google Ads ser vi till att den får relevanta klick till lägsta möjliga kostnad. Vi analyserar sökord, skriver attraktiva annonstexter och optimerar löpande din annonsering.

För oss är det viktigt att visa upp vårt arbete på ett transparent sätt, därför kan du varje månad följa hur du presterar på dina viktigaste sökord på Google. 

Kom närmare dina kunder med marknadsföring som berör på sociala medier

Via Facebook och Instagram når du snabbt och kostnadseffektivt ut med ett riktat kampanjbudskap mot just de kunder du vill nå. Hos oss får du en egen erfaren Social Media Manager som skapar djupa kundrelationer genom träffsäker annonsering i sociala medier.

Vi på Nordic Made Media bygger också kraftfulla användarvänliga webbplatser och webbshoppar som ökar försäljningen för små till stora organisationer. 

Kontakta oss gärna för ett kostnadsfritt strategimöte så ser vi tillsammans över vad som behövs göra för att förbättra ditt företags digitala marknadsföring.

Ta ditt företag till nästa nivå

Vi ser över de bästa digitala kanalerna för dig och kommer med tips på verktyg som förbättrar din marknadsföring.

Scroll to Top